Tiendeo official website

σκέψου τοπικά... ο τόπος, σου είσαι εσύ!

Δημοσιεύτηκε εχθές

  Αναζητάς τις καλύτερες προσφορές από Αριάδνη;

  Εάν αναζητάς τις μεγαλύτερες εκπτώσεις σε Αριάδνη, τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος. Εδώ στην Tiendeo, έχουμε όλους τους καταλόγους ώστε να μην χάνεις οποιαδήποτε online προσφορά από Αριάδνη ή οποιοδήποτε άλλο κατάστημα στην κατηγορία Σούπερ Μάρκετ στην πόλη σου. Υπάρχει αυτή τη στιγμή 1 κατάλογος Αριάδνη on Tiendeo. Περιηγήσου στους τελευταίους Αριάδνη καταλόγους "σκέψου τοπικά... ο τόπος, σου είσαι εσύ!" έγκυρο από από 26/5 έως σε 8/6 και ξεκίνα να κερδίζεις τώρα!

  Άλλοι κατάλογοι Σούπερ Μάρκετ

  • Logo MERIMNA
  • Logo Smile Markets
  • Logo Ασπίδα
  • Logo proton
  • Logo House of Wine
  • Logo Επιλογή

  Αυτό μπορεί να σας ενδιαφέρει σχετικά με Αριάδνη ...

  Η «CRM Αριάδνη» είναι μία αλυσίδα καταστημάτων που δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα και διαθέτει προϊόντα άριστης ποιότητας και ιδιωτικής ετικέτας σε μοναδικά χαμηλές τιμές.

  Η προέλευση και η αφετηρία της Αριάδνης

  Η έναρξη της CRM ξεκίνησε το 2012, ενώ το 2020 γνώρισε μεγάλη άνθιση και επέκταση της εμπορικής της δραστηριότητας, ενώ σήμερα αποτελεί θυγατρική της ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός. Η εταιρία υπηρετεί με πάθος, τόλμη, δυναμισμό, εμπιστοσύνη και σεβασμό το έργο και τον σκοπό της.

  Τα προϊόντα «Αριάδνη» είναι άμεσα συνδεδεμένα με την αυθεντία και την άριστη ποιότητα, ενώ παράλληλα το χαμηλό κόστος θεωρείται αυτονόητο. Η πλειοψηφία των ενεργών προσφορών που βρίσκονται στα διαφημιστικά φυλλάδια έχουν μεγάλη διάρκεια, κάτι το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να μην χάνουν καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.

  Η «Αριάδνη», εκτός από τις συνηθισμένες προσφορές, διαθέτει και τις τηλεοπτικές, οι οποίες τείνουν να βρίσκονται σε ισχύ για 12 ημέρες. Οτιδήποτε σχετίζεται με την εταιρία (προϊόντα, χρήσιμες πληροφορίες, φυλλάδια κλπ.) βρίσκεται αναρτημένο και στην επίσημη ιστοσελίδα της, όπου αναγράφονται αναλυτικά όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε.

  Η διαδικτυακή παρουσία της εταιρίας και η εφαρμογή που επιβραβεύει τους πελάτες αδιάκοπα

  Επιπρόσθετα, μεταξύ των υπόλοιπων πληροφοριών που φέρει η ιστοσελίδα, είναι δυνατή η επισκόπηση των πόντων ανά προϊόν που πιστώνονται στην Bonuscard για όσους την έχουν αποκτήσει. Εξαργυρώνοντας τους πόντους, έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε μοναδικά δώρα όπως για παράδειγμα ένα tablet, μία τηλεόραση, είδη κουζίνας, ηλεκτρικές συσκευές και άλλα. Η αναλυτική λίστα με τις διαθέσιμες επιλογές είναι επίσης αναρτημένη στην ιστοσελίδα της «Αριάδνης».

  Οι υπόλοιπες στήλες αφορούν τους τρόπους επικοινωνίας, τους διαγωνισμούς, τα νέα ή τις ανακοινώσεις και, τέλος, τις προτεινόμενες συνταγές, οι οποίες συνοδεύονται από ένα αναλυτικό βίντεο για την καλύτερη εκτέλεσή τους.

  Επίσης, η CRM Αριάδνη διαθέτει τη δική της εφαρμογή (Application), η οποία ξεκλειδώνει μία μεγάλη ποικιλία πλεονεκτημάτων για όσους επιλέγουν να την εγκαταστήσουν. Εκτός από τους πόντους που δύναται να πιστωθούν στην κάρτα Αριάδνη των κατόχων, είναι προσβάσιμες όλες οι λειτουργίες και υπηρεσίες της ιστοσελίδας εύκολα και γρήγορα. Η επισκόπηση των φυλλαδίων και των ενεργών προσφορών, η ανάγνωση άρθρων, η αναζήτηση κοντινών καταστημάτων κλπ. είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που φέρει η εφαρμογή.

  Τα καταστήματα CRM Αριάδνη – Παντοπωλεία Κρήτης αποδεικνύουν μέσα από τη διαχρονικότητά τους την υψηλή ποιότητα και την ταυτότητά τους. Έχοντας ως φιλοσοφία το «σκέψου τοπικά, ο τόπος σου είσαι εσύ!», δείχνει τον δρόμο της εμπιστοσύνης στην εγχώρια αγορά και στους ντόπιους παραγωγούς και προμηθευτές.