Υγεία & Ομορφιά προσφορές

Ειδοποιήσεις από Tiendeo

Θέλω να λαμβάνω τους τελευταίους Υγεία & Ομορφιά καταλόγους και αποκλειστικές προσφορές από την Tiendeo σε η πόλη σας

Πολιτική Απορρήτου μας

Υγεία

Υγεία & Ομορφιά

Όλοι οι κατάλογοι και προσφορές από τα αγαπημένο σας καταστήματα ομορφιάς στη περιοχής σας

Σε αυτήν τη κατηγορία θα βρείτε τους κορυφαίους λιανοπωλητές ομορφιάς και ευεξίας από όλη την Ελλάδα αλλά και από όλο τον κόσμο. Τσεκάρετε τις νεότερες επιλογές από τις μεγαλύτερες μάρκες του κόσμου σε καλλυντικά, προιόντα υγείας και κολώνιες όπως η Avon, Κορρές και πολλά περισσότερα. Αναζητήστε τις καλύτερες προσφορές και τα κουπόνια για περιποίηση μαλλιών, νυχιών, σετ δώρων και ότι άλλο φανταστείτε.

Τα προϊόντα που προσφέρονται σε αυτή τη κατηγορία ποικίλουν. Μπορείτε να ξεφυλλίσετε τις τελευταίες συλλογές μακιγιάζ από πολυτελή μάρκες, όπως η Mac και στη συνέχεια να εντοπίσετε στο χάρτη το πιο κοντινό κατάστημα. Βρείτε τις καλύτερες προσφορές για λαμπερό δέρμα και προϊόντα περιποίησης μαλλιών από

μια ποικιλία πολυκαταστημάτων, συμπεριλαμβανομένων Sephora και Galerie de Beaute. Μπορείτε να ψάξετε την αγαπημένη σας μάρκα κολώνιας ή να βρείτε την σειρά της Dolce & Gabbana, DKNY ή Alien στο πιο κοντινό κατάστημα.

Συχνότητα έκδοσης φυλλαδίων, καταλόγων και προσφορών

Τα περισσότερα από αυτά τα καταστήματα εκδίδουν μηνιαίους καταλόγους όπως η Oriflame με τις καλύτερες προσφορές που θα βρείτε στα μαγαζιά τους. Οι προσφορές είναι ποικίλες: από καταπληκτικές εκπτώσεις μέχρι δώρα με την αγορά ορισμένου ποσού όπως στα Hondos Center. Αυτή η κατηγορία είναι η καλύτερη όταν πλησιάζει κάποια σημαντική γιορτή και χρειαζόμαστε μια περιποίηση ομορφιάς στο σπίτι μας.

Σας προτείνουμε να δημιουργήσετε Ειδοποίηση για αυτή τη κατηγορία για να ενημερώνεστε συνέχεια και να μην χάσετε ξανά την ημερήσια προσφορά στις κρέμες προσώπου. Ποτέ δεν ξέρετε πότε θα είναι η επόμενη μεγάλη έκπτωση και θα εξοικονομήσετε χρήματα! Ξεφυλλίστε τους καταλόγους κάθε Αγίου Βαλεντίνου ή Χριστούγεννα, εκπλήξτε με τα δώρα σας τους αγαπημένους σας αλλά σώστε και χρήματα.