Tiendeo official website

My Market προσφορές

8 ημέρες

My Market προσφορές

Αναζητάς τις καλύτερες προσφορές από My Market;

Εάν αναζητάς τις μεγαλύτερες εκπτώσεις σε My Market, τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος. Εδώ στην Tiendeo, έχουμε όλους τους καταλόγους ώστε να μην χάνεις οποιαδήποτε online προσφορά από My Market ή οποιοδήποτε άλλο κατάστημα στην κατηγορία Σούπερ Μάρκετ στην πόλη σου. There are currently 2 My Market catalogues on Tiendeo. Περιηγήσου στους τελευταίους My Market καταλόγους "My Market προσφορές" έγκυρο από από 18/7 έως σε 30/7 και ξεκίνα να κερδίζεις τώρα!

Άλλοι κατάλογοι Σούπερ Μάρκετ

  • Logo Lidl
  • Logo ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ
  • Logo My Market
  • Logo ΚΡΗΤΙΚΟΣ
  • Logo ΑΒ Βασιλόπουλος
  • Logo Μασούτης

Αυτό μπορεί να σας ενδιαφέρει σχετικά με My Market ...

Τα My Market είναι μία αμιγώς ελληνική αλυσίδα καταστημάτων supermarket, τα οποία στηρίζονται στην ελληνικότητα και στην παροχή άριστων υπηρεσιών και προϊόντων στα ελληνικά νοικοκυριά στις καλύτερες και χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Η ιστορία των My Market

Η ίδρυση της εταιρίας έλαβε χώρα το 1976 με την επωνυμία METRO, βλέποντας το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης να ανοίγει τις πόρτες του το 1977. Η ονομασία My market χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2004, ενώ οι εμπορικότεροι δρόμοι της Αττικής και της Νότιας Ελλάδας φιλοξενούν μέχρι και σήμερα τα περισσότερα καταστήματα της.

Η πλειονότητα των προϊόντων είναι ελληνικής προελεύσεως και δίνεται ιδιαίτερη βάση στη σχέση της My Market με τον καταναλωτή. Η ικανοποίησή τους προϋποθέτει την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών, οι οποίες πηγάζουν από την άρτια επαγγελματική συνεργασία της εταιρίας με τους ιδιωτικούς προμηθευτές και παραγωγούς.

Η διαδικτυακή παρουσία των My Market

Με το slogan «Εδώ νιώθεις εμπιστοσύνη!» και με μία σύγχρονη ιστοσελίδα, τα My Market κάνουν αισθητή τη διαδικτυακή τους παρουσία και προσφέρουν ποικίλους τρόπους ενημέρωσης των χρηστών του διαδικτύου και των καταναλωτών γενικότερα.

Αναλυτικότερα, υπάρχει μία στήλη όπου βρίσκονται αναρτημένα άρθρα ή και λεπτομερείς συνταγές για όλες τις κατηγορίες και υποκατηγορίες τροφίμων. Δίνεται δηλαδή η δυνατότητα ανάγνωσης σχετικών άρθρων ή συνταγών μόνο με την επιλογή ενός προϊόντος.

Ένα αξιοσημείωτο και αξιοζήλευτο χαρακτηριστικό της εταιρίας είναι η βραβευμένη εφαρμογή κρασιού (MyWine), η οποία δύναται να κατευθύνει και να «προτείνει» την ιδανική επιλογή ανάλογα με το συνοδευόμενο φαγητό ή με τις καταχωρημένες προτιμήσεις του εκάστοτε χρήστη. Η εφαρμογή περιέχει επίσης γενικές πληροφορίες για τα κρασιά και τα χαρακτηριστικά τους.

Τα My Market δεν παύουν ποτέ να έχουν ενεργές προσφορές για τους καταναλωτές τους. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιεί τρία κανάλια – είδη προσφορών, οι οποίες είναι οι εξής: 1. Προσφορές 1+1, 2. Προσφορές Τηλεοπτικές & 3. Προσφορές Φυλλαδίου. Το χρονικό διάστημα αυτών είναι πάντα αρκετό για να δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους καταναλωτές να εντοπίζουν, να προγραμματίζουν και να πραγματοποιούν τις αγορές τους στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Το e-Shop, μέσα από το οποίο καθίσταται πανεύκολη η αγορά και η επισκόπηση του τρέχοντος ποσού (δηλαδή το περιεχόμενο του καλαθιού ή καροτσιού), διαθέτει οργανωμένες όλες τις κατηγορίες και τα προϊόντα, τα οποία φυσικά συνοδεύονται από ενημερωμένες και ακριβείς φωτογραφίες.

Οι πληροφορίες των προϊόντων (π.χ. βάρος, όγκος, περιεχόμενο κλπ.) είναι απόλυτα κατατοπιστικές και αληθείς. Τα My Market καινοτομούν και έχουν στην μπάρα αναζήτησης ενσωματωμένη τη λειτουργία μικροφώνου για τη γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας (φωνητική αναζήτηση). Ανεξάρτητα από το αν επιθυμείτε να αγοράσετε φρούτα, λαχανικά, είδη ψυγείου, κατεψυγμένα τρόφιμα, ροφήματα ή ποτά – κρασιά, αρτοσκευάσματα, είδη υγιεινής και ούτω καθεξής, το e-Shop των My Market διαθέτει και με το παραπάνω αυτό ακριβώς που ψάχνετε.