Άλλοι χρήστες είδαν επίσης

Ειδοποιήσεις από Tiendeo

Θέλω να λαμβάνω τους τελευταίους Μόδα καταλόγους και αποκλειστικές προσφορές από την Tiendeo σε η πόλη σας

Πολιτική Απορρήτου μας

Μόδα

Μόδα

Στην κατηγορία Μόδα θα βρείτε όλους τους καταλόγους και τις εκπτώσεις σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που σας προσφέρουν τα αγαπημένα σας καταστήματα ώστε να είστε πάντα ενημερωμένοι για τις τελευταίες συλλογές.

Με την Tiendeo δεν είναι απαραίτητο πια να πηγαίνετε στα καταστήματα Massimo Dutti, H&M, Zara για να αναζητήσετε καταλόγους και να τους ξεφυλλίσετε αργότερα στο σπίτι σας. Τους έχουμε όλους για εσάς! Βρείτε τους στο Tiendeo και γίνετε ο πρώτος που θα μάθετε τις νέες τάσεις πριν πάτε για ψώνια.

Γίνετε ο δικός σας στυλίστας!

Αυτή η κατηγορία είναι χρήσιμη για όλους εσάς που ενδιαφέρεστε για την μόδα: μπορείτε να επιλέξετε κομμάτια πριν πάτε στα καταστήματα, να συγκρίνετε διάφορες μάρκες και συλλογές σχεδιαστών και τέλος, να συνδυάσετε σακάκια, παντελόνια, πουκάμισα, μπλουζάκια, και αξεσουάρ. Εντοπίστε χωρίς να φύγετε από το σπίτι εκείνο το μαύρο φόρεμα, το skinny jean, το ροζ φουλάρι ή το παντελόνι που τόσο σας άρεσε και μην σπαταλάτε χρόνο πηγαίνοντας από μαγαζί σε μαγαζί για να τα βρείτε. Είναι επίσης μια κατηγορία που σας επιτρέπει να περάσετε ώρες ξεφυλλίζοντας διάφορους καταλόγους ... για να πάρετε ιδέες!

Συχνότητα δημοσίευσης των καταλόγων μόδας

Οι περισσότεροι σχεδιαστές και καταστήματα δημοσιεύουν τους καταλόγους μόδας κάθε σεζόν, για παράδειγμα η συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι είναι πάντα πολύ αναμενόμενη. Προσοχή για ειδικές προσφορές σε συγκεκριμένες σελίδες, καθώς διαρκούν συνήθως ένα Σαββατοκύριακο ή παραμένουν σε ισχύ για μικρό χρονικό διάστημα. Εάν σας ενδιαφέρουν συγκεκριμένα καταστήματα μπορείτε να δημιουργήσετε Ειδοποιήσεις και έτσι θα λαμβάνετε πρώτοι τους νέους καταλόγους στα e-mail σας μένοντας πάντα ενημερωμένοι για τις νέες τάσεις στη μόδα.