Tiendeo official website

Πέμπτη 13/06 έως Τετάρτη 19/06/24

Λήγει σήμερα

Αναζητάς τις καλύτερες προσφορές από ΚΡΗΤΙΚΟΣ;

Εάν αναζητάς τις μεγαλύτερες εκπτώσεις σε ΚΡΗΤΙΚΟΣ, τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος. Εδώ στην Tiendeo, έχουμε όλους τους καταλόγους ώστε να μην χάνεις οποιαδήποτε online προσφορά από ΚΡΗΤΙΚΟΣ ή οποιοδήποτε άλλο κατάστημα στην κατηγορία Σούπερ Μάρκετ στην πόλη σου. There are currently 2 ΚΡΗΤΙΚΟΣ catalogues on Tiendeo. Περιηγήσου στους τελευταίους ΚΡΗΤΙΚΟΣ καταλόγους "Πέμπτη 13/06 έως Τετάρτη 19/06/24" έγκυρο από από 12/6 έως σε 19/6 και ξεκίνα να κερδίζεις τώρα!

Άλλοι κατάλογοι Σούπερ Μάρκετ

  • Logo Lidl
  • Logo ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ
  • Logo ΑΒ Βασιλόπουλος
  • Logo Μασούτης
  • Logo ΚΡΗΤΙΚΟΣ
  • Logo Discount Markt

Αυτό μπορεί να σας ενδιαφέρει σχετικά με ΚΡΗΤΙΚΟΣ ...

Ο Κρητικός είναι μία αλυσίδα καταστημάτων λιανικής πώλησης τροφίμων και ποτών που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα. Βρίσκεται στο πλευρό των καταναλωτών καθημερινά παρέχοντας ποιοτικές λύσεις σε χαμηλές τιμές, διατηρώντας την ίδια φιλοσοφία από το 1948.

Η ιστορία των σουπερμάρκετ Κρητικός

Η αφετηρία λειτουργίας των καταστημάτων Κρητικός είναι το 1948. Τότε ιδρύθηκε το πρώτο κατάστημα στην περιοχή της Αίγινας, ενώ το 1983 στον ίδιο τόπο εγκαινιάστηκε ένα πολύ μεγαλύτερο. Από το 2000 και ύστερα ακολούθησε η επέκταση και σε άλλες περιοχές της χώρας, φτάνοντας στο σήμερα όπου αριθμεί μία πληθώρα καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Το 2017 αποτελεί επίσης ορόσημο για την αλυσίδα Κρητικός, καθώς διευρύνθηκε και στο ηλεκτρονικό εμπόριο με μία από τις πληρέστερες ιστοσελίδες της αγοράς.

Η φιλοσοφία, τα είδη προσφορών και η υψηλή ποιότητα των προϊόντων

Το σλόγκαν του Κρητικού αντικατοπτρίζει απόλυτα τη φιλοσοφία και τους στόχους της εταιρίας. Με το «Κάθε μέρα δίπλα σας!» είναι κατανοητή και αισθητή η προσπάθεια που καταβάλλεται για την άρτια εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση των καταναλωτών σε καθημερινή βάση. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στις αξίες της μεσογειακής διατροφής όπως μπορεί να διακρίνει κανείς από τις σειρές προϊόντων που κοσμούν τα ράφια των καταστημάτων.

Η στήλη «Μεσογειακή Διατροφή» που βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Κρητικού περιέχει όλες τις πολύτιμες πληροφορίες γύρω από αυτήν, τα οφέλη της, κάποιες προτάσεις γευμάτων βασιζόμενα σε αυτήν και άλλα.

Τα σουπερμάρκετ δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε νοικοκυριό να έχει πρόσβαση να αποκτήσει οποιοδήποτε προϊόν επιθυμεί και αυτό επιτυγχάνεται, εκτός από τις ήδη υπάρχουσες χαμηλές τιμές, μέσα από εβδομαδιαίες προσφορές. Οι ενεργές προσφορές καλύπτουν συγκεκριμένα προϊόντα όλων των κατηγοριών, ενώ τα διαφημιστικά φυλλάδια αναρτώνται και στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας μαζί με τις τηλεοπτικές προσφορές.

Τα προϊόντα «Θησαυροί της Ελλάδας» είναι μία καινοτόμα σειρά και απόπειρα ανάδειξης τοπικών προϊόντων από Έλληνες παραγωγούς. Η ιδιαιτερότητα της σειράς είναι πως κάθε αντικείμενο φέρει το ονοματεπώνυμο των παραγωγών, προβάλλοντας έτσι τους «κρυμμένους θησαυρούς» της χώρας.

Η ιστοσελίδα και το ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας Κρητικός εστιάζει στην πλήρη πληροφόρηση των καταναλωτών, γι’ αυτό και υπάρχει μία μεγάλη πληθώρα άρθρων για κάθε κατηγορία προϊόντων. Το E-Shop διαθέτει κάποιες πρόσθετες υπηρεσίες, οι οποίες δύναται να διευκολύνουν τις αγορές σας χάρις την ποικιλία επιλογών που ξεκλειδώνουν. Αναλυτικότερα, οι υπηρεσίες και τα χαρακτηριστικά τους έχουν ως εξής:
1. Easy: πρόκειται για ηλεκτρονικές αγορές από το σπίτι σας με προσαρμοσμένη παράδοση σε ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί.
2. Express: πρόκειται για ηλεκτρονικές αγορές με αυθημερόν παράδοση στον χώρο σας
3. Phone-Click Away: πρόκειται για τηλεφωνικές αγορές και παράδοση στον χώρο σας
4. Take Away: έπειτα από την υποβολή της παραγγελίας παραλαμβάνετε τα ψώνια σας από οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα ορίσετε.

Αναλυτικές πληροφορίες βρίσκονται αναρτημένες στις αντίστοιχες στήλες στον επίσημο ιστότοπο. Ο Κρητικός διαθέτει οτιδήποτε σχετίζεται με τη μαναβική, το φρέσκο κρέας, τα αλλαντικά, τα τυροκομικά, τα είδη ψυγείου και κατάψυξης, τα γαλακτοκομικά, το παντοπωλείο, την κάβα, τα είδη σπιτιού και υγιεινής και άλλα.