Tiendeo official website

Market In προσφορές 10 Ιουλίου - 05 Αυγούστου 2024

14 ημέρες

Market In προσφορές

Αναζητάς τις καλύτερες προσφορές από Market In;

Εάν αναζητάς τις μεγαλύτερες εκπτώσεις σε Market In, τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος. Εδώ στην Tiendeo, έχουμε όλους τους καταλόγους ώστε να μην χάνεις οποιαδήποτε online προσφορά από Market In ή οποιοδήποτε άλλο κατάστημα στην κατηγορία Σούπερ Μάρκετ στην πόλη σου. There are currently 4 Market In catalogues on Tiendeo. Περιηγήσου στους τελευταίους Market In καταλόγους "Market In προσφορές 10 Ιουλίου - 05 Αυγούστου 2024" έγκυρο από από 8/7 έως σε 5/8 και ξεκίνα να κερδίζεις τώρα!

Άλλοι κατάλογοι Σούπερ Μάρκετ

  • Logo Lidl
  • Logo ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ
  • Logo My Market
  • Logo ΚΡΗΤΙΚΟΣ
  • Logo ΑΒ Βασιλόπουλος
  • Logo Μασούτης

Αυτό μπορεί να σας ενδιαφέρει σχετικά με Market In ...

Η Market In είναι μία 100% ελληνική αλυσίδα καταστημάτων σούπερ μάρκετ που δραστηριοποιείται εντός των συνόρων της Ελλάδας και καλύπτει τα περισσότερα γεωγραφικά της διαμερίσματα.

Η ιστορία των Market In

Η εταιρία ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1990 και εδρεύει στο Μαρκόπουλο Αττικής, απ’ όπου και τροφοδοτούνται όλα τα καταστήματα της Αττικής και της Νοτίου Ελλάδος. Τα τελευταία χρόνια η Market In επεκτάθηκε και στην υπόλοιπη Ελλάδα (Στερεά και Βόρεια Ελλάδα, Θεσσαλία και Λευκάδα) με την απόκτηση του δεύτερου κέντρου αποθήκευσης και διανομής στη Θεσσαλονίκη.

Το E-Shop και οι ηλεκτρονικές αγορές – επιλογές

Τα καταστήματα Market In διαθέτουν οτιδήποτε χρειάζεται ένα νοικοκυριό, ενώ παράλληλα η ιστοσελίδα της εταιρίας υποστηρίζει τις ηλεκτρονικές αγορές. Οι καταναλωτές έχουν επίσης τη δυνατότητα να ορίσουν τον χρόνο παράδοσης. Η εξυπηρέτηση είναι πελατοκεντρική κι αυτό αποδεικνύεται από το e-Shop, το οποίο διακρίνεται για την απλότητα και την ευκολία περιήγησης που προσφέρει.

Αναλυτικότερα, οποιοσδήποτε επισκέπτης του e-Shop μπορεί να αναζητήσει τα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν ανάμεσα στην τεράστια ποικιλία που διατίθενται. Οι βασικές κατηγορίες προϊόντων στα Market In είναι οι εξής: 1. Μαναβική, 2. Κρεοπωλείο, 3. Τρόφιμα, 4. Κάβα, 5. Βρεφικά, 6. Τυροκομικά & αλλαντικά, 7. Γαλακτοκομικά & προϊόντα ψυγείου, 8. Κατεψυγμένα, 9. Προσωπική φροντίδα, 10. Καθαριότητα, 11. Είδη σπιτιού & 12. κατοικίδια. Οι υποκατηγορίες εντός των παραπάνω στηλών ποικίλουν και είναι σε θέση να καλύψουν κάθε καταναλωτική ανάγκη.

Τα διαφημιστικά φυλλάδια ενημερώνονται σε εβδομαδιαία βάση, ενώ οι επερχόμενες προσφορές δημοσιεύονται εκ των προτέρων και αναρτώνται, τόσο στην ιστοσελίδα, όσο και σε άλλους ιστοτόπους, για να μην χάσετε καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.

Μία πρόσθετη λειτουργία της ιστοσελίδας που διευκολύνει τις αγορές και την εύρεση του επιθυμητού προϊόντος είναι η δυνατότητα εφαρμογής φίλτρων αναζήτησης. Εκτός από τις κατηγορίες που μπορούν να οριστούν κατά τη διαδικασία της αναζήτησης, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν τη μάρκα, την ιδιότητα, την προέλευση του προϊόντος ή και την κατηγορία διατροφής (π.χ. Vegan, Light, νηστίσιμο, χωρίς γλουτένη κλπ.).

Τέλος, μπορείτε να επωφεληθείτε ακόμα περισσότερο από την πραγματοποίηση των αγορών σας μέσα από το e-Shop των Market In, καθώς υποστηρίζονται «Web Only» προσφορές, οι οποίες μπορούν να αγγίζουν μέχρι και το -50%.

Daily Card και το Blog

Η στήλη «Συνταγές», η οποία βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα των καταστημάτων Market In, διαθέτει μία μεγάλη γκάμα προτάσεων και συνταγών. Για τη διευκόλυνσή σας, κάθε μία από αυτές περιλαμβάνει, εκτός από τα υλικά και τις οδηγίες εκτέλεσης, και τα βασικά προϊόντα – συστατικά της, τα οποία μπορείτε με ένα κλικ να προσθέσετε στο καλάθι σας και να τα αγοράσετε.

Η Daily Card είναι μία κάρτα που σας δίνει πρόσβαση σε καθημερινές εκπτώσεις και μπορείτε να αποκτήσετε άμεσα χωρίς πρόσθετο κόστος. Οι αγορές σας σάς επιβραβεύουν με πόντους, οι οποίοι εξαργυρώνονται σε χρόνο που εσείς επιθυμείτε με τη συμπλήρωση των 200.