Tiendeo official website

Τρέχουσες ειδικές προσφορές

Δημοσιεύτηκε σήμερα

  Αναζητάς τις καλύτερες προσφορές από Discount Markt;

  Εάν αναζητάς τις μεγαλύτερες εκπτώσεις σε Discount Markt, τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος. Εδώ στην Tiendeo, έχουμε όλους τους καταλόγους ώστε να μην χάνεις οποιαδήποτε online προσφορά από Discount Markt ή οποιοδήποτε άλλο κατάστημα στην κατηγορία Σούπερ Μάρκετ στην πόλη σου. Υπάρχει αυτή τη στιγμή 1 κατάλογος Discount Markt on Tiendeo. Περιηγήσου στους τελευταίους Discount Markt καταλόγους "Τρέχουσες ειδικές προσφορές" έγκυρο από από 21/7 έως σε 27/7 και ξεκίνα να κερδίζεις τώρα!

  Άλλοι κατάλογοι Σούπερ Μάρκετ

  • Logo Lidl
  • Logo ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ
  • Logo My Market
  • Logo ΚΡΗΤΙΚΟΣ
  • Logo ΑΒ Βασιλόπουλος
  • Logo Μασούτης

  Αυτό μπορεί να σας ενδιαφέρει σχετικά με Discount Markt ...

  Τα Discount Markt είναι μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα και η μεγαλύτερη ελληνικής καταγωγής, ενώ ξεχωρίζουν για την μεγάλη ποικιλία ελληνικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και για τις οικονομικές τιμές που διαθέτουν.

  Η λειτουργία του πρώτου καταστήματος και η αγάπη του κόσμου

  Το πρώτο κατάστημα ξεκίνησε τη λειτουργία του στην πόλη της Θεσσαλονίκης κι έπειτα επεκτάθηκε στην υπόλοιπη βόρεια και κεντρική Ελλάδα, όπου εξυπηρετεί καθημερινά έναν μεγάλο όγκο καταναλωτών. Όλες οι συνεργασίες της εταιρίας πραγματοποιούνται με αυστηρά κριτήρια και μόνο με επιλεγμένους και εξαιρετικούς προμηθευτές και παραγωγούς, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η άριστη ποιότητα και οι χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

  Ο λόγος για τον οποίο τα Discount Markt έχουν αγαπηθεί σε αυτόν τον μεγάλο βαθμό από τους καταναλωτές είναι οι μοναδικές προσφορές, οι οποίες ανανεώνονται σε εβδομαδιαία βάση. Η εταιρία φροντίζει να δημοσιοποιεί εκ των προτέρων τα επερχόμενα διαφημιστικά φυλλάδια, συμβάλλοντας έτσι αποτελεσματικά και βοηθητικά στον καλύτερο δυνατό προγραμματισμό των αγορών.

  Η επίσημη ιστοσελίδα και οι παρεχόμενες υπηρεσίες!

  Μέσα από την ιστοσελίδα των Discount Markt, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα επισκόπησης των ενεργών φυλλαδίων και να τα ξεφυλλίσουν σε οποιοδήποτε χρόνο επιθυμούν. Η μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα υποστηρίζει επίσης την εύρεση καταστημάτων. Εφαρμόζοντας φίλτρα αναζήτησης (π.χ. Πόλη ή περιοχή, με parking, με φούρνο κλπ.) μπορείτε να βρείτε άμεσα το κατάστημα που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σας.

  Επιπρόσθετα, τα καταστήματα φέρουν επαρκείς ποσότητες όλων των προϊόντων, έτσι ώστε να καθίσταται δυνατή η ικανοποίηση όλων των πελατών. Η διαρρύθμιση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων είναι ιδανική και συμβάλλει στην ευχάριστη και σύντομη περιήγηση.

  Στην πλειοψηφία των Discount Markt λειτουργεί και το τμήμα φούρνου, το οποίο παράγει και προσφέρει καθημερινά σε κάθε ενδιαφερόμενο φρέσκα αρτοσκευάσματα, άρτοι και προϊόντα, όπως είναι τυρόπιτες, κουλούρια κλπ. Ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό, που μετατρέπει τα εν λόγω σούπερ μάρκετ στην ιδανική επιλογή για τις αγορές σας, είναι η μαναβική, η οποία φέρει φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Σε επιλεγμένα καταστήματα υπάρχουν τμήματα έψησης. Σε αυτά υπάρχει η δυνατότητα αγοράς προπαρασκευασμένων – προ-μαγειρευμένων φαγητών και κοτόπουλων.

  Οι μεγάλες και καθημερινές προσφορές

  Τα Discount Markt ενημερώνουν τακτικά τα διαφημιστικά φυλλάδια, μέσα στα οποία δύναται κάθε πελάτης να βρει μοναδικές προσφορές για κάθε προϊόν. Συχνά διατίθενται και προϊόντα όπως είδη σπιτιού, ηλεκτρικές συσκευές, εργαλεία και άλλα σε χαμηλές και οικονομικές τιμές.

  Τα Supermarket Discount βρίσκονται δίπλα στον καταναλωτή και διευκολύνουν την καθημερινότητά τους, χάρις την ασυναγώνιστη σχέση ποιότητας-τιμής που τους διακρίνει. Η ικανοποίηση και η προσφορά εξαιρετικών προϊόντων αποτελούν τις βασικές προτεραιότητες της αλυσίδας καταστημάτων και, για αυτό άλλωστε, έχει κερδίσει και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.