Tiendeo official website

Lidl Hellas

30+ ημέρες

Αναζητάς τις καλύτερες προσφορές από Lidl;

Εάν αναζητάς τις μεγαλύτερες εκπτώσεις σε Lidl, τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος. Εδώ στην Tiendeo, έχουμε όλους τους καταλόγους ώστε να μην χάνεις οποιαδήποτε online προσφορά από Lidl ή οποιοδήποτε άλλο κατάστημα στην κατηγορία Σούπερ Μάρκετ στην πόλη σου. There are currently 8 Lidl catalogues on Tiendeo. Περιηγήσου στους τελευταίους Lidl καταλόγους "Lidl Hellas" έγκυρο από από 7/5 έως σε 1/1 και ξεκίνα να κερδίζεις τώρα!

Άλλοι κατάλογοι Σούπερ Μάρκετ

  • Logo Lidl
  • Logo ΑΒ Βασιλόπουλος
  • Logo My Market
  • Logo ΚΡΗΤΙΚΟΣ
  • Logo ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ
  • Logo The Mart

Αυτό μπορεί να σας ενδιαφέρει σχετικά με Lidl ...

Η Lidl είναι μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερμάρκετ σε όλη την Ευρώπη και φημίζεται για τις εκπτώσεις και τις οικονομικές της προσφορές, ενώ παράλληλα καλύπτει κάθε αγοραστική ανάγκη μέσα από την μεγάλη ποικιλία προϊόντων της.

Η ιστορία της αλυσίδας καταστημάτων Lidl και το χαμηλό κόστος των προϊόντων της

Η μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων σούπερ μάρκετ απέκτησε το πρώτο της κατάστημα το 1973, ενώ έως το 1977 μετρούσε 33 στο σύνολο, τα οποία ξεχώριζαν για το μειωμένο κόστος των προϊόντων τους. Σήμερα η Lidl βρίσκεται στο πλευρό των καταναλωτών, καθώς δραστηριοποιείται τόσο στις περισσότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όσο και στις Σερβία, Ελβετία και ΗΠΑ.

Έχοντας ως σλόγκαν (ή αλλιώς «motto») την φράση «Κάθε μέρα αξίζει!», τροφοδοτούν την αγορά, εκτός από τρόφιμα και με ποικίλα προϊόντα διαφορετικού είδους, όπως για παράδειγμα είδη υγιεινής, εργαλεία, είδη ένδυσης κλπ.

Η Lidl είναι από τις μοναδικές εταιρίες που διαθέτει ενεργές προσφορές σε καθημερινή βάση μέσα από ημερήσια ή εβδομαδιαία διαφημιστικά φυλλάδια. Οι «Super Προσφορές» και εκπτώσεις σε προϊόντα που ήδη διαθέτουν μία οικονομική τιμή, δίνουν τη δυνατότητα σε όλους τους ανθρώπους να προβούν σε μεγάλες αγορές για την κάλυψη των προσωπικών τους αναγκών με μικρό κόστος.

Όλα τα καταστήματα διαθέτουν μαναβική, κρεοπωλείο, φούρνο, ενώ παράλληλα μπορείτε να βρείτε αμέτρητα σνακ, ροφήματα – ποτά, είδη δώρων και άλλα.

Αναλυτικότερα, η μαναβική απαρτίζεται από εξαιρετικά και φρέσκα φρούτα και λαχανικά, τα οποία επιλέγετε μόνοι σας. Το κρεοπωλείο υποστηρίζεται με μία πληθώρα ψυγείων και καταψυκτών, τα οποία συντηρούν όλα τα είδη κρέατος σε μικρές και μεγάλες συσκευασίες, έτσι ώστε να δίνεται η δυνατότητα της επιθυμητής ποσότητας για την εξοικονόμηση χρημάτων. Ο φούρνος, έχοντας αποσπάσει το χρυσό βραβείο του «Καλύτερου φούρνου εντός Σουπερμάρκετ» στα Bakery Awards 2022, διαθέτει αρτοσκευάσματα και διάφορα άλλα προϊόντα όπως ατομικά ντόνατς, πρέτσελ, μηλόπιτες και άλλα.

Ανάλογα με την περίοδο, η Lidl κοσμεί τα κεντρικά ράφια όλων των καταστημάτων με εποχικές, εβδομαδιαίες και μηνιαίες προσφορές, οι οποίες βασίζονται σε θεματικές, όπως είναι οι επερχόμενες γιορτές ή τα ήθη και τα έθιμα της εκάστοτε χώρας. Ανάμεσα σε αυτά, μπορεί να βρει κανείς οτιδήποτε σχετίζεται και με την ένδυση, την κηπουρική, τα εργαλεία, τα είδη σπιτιού κλπ.

Η διαδικτυακή παρουσία της εταιρίας και η εφαρμογή

Η ιστοσελίδα της Lidl είναι ιδιαίτερα κατατοπιστική χάρις τις πολλές στήλες που φέρει, ενώ δεν περιορίζεται μόνο στην προβολή των προϊόντων. Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να διαβάσουν σύντομα άρθρα ή και να παρακολουθήσουν βίντεο με ιδέες κατασκευών, συμβουλές-προτάσεις και συνταγές με δυνατότητα εξειδικευμένης αναζήτησης.

Η Lidl έχει επεκταθεί και στον κόσμο της τεχνολογίας με τη δημιουργία του Lidl Plus, μίας εφαρμογής (App) προσφορών. Το κέρδος μέσα από τη χρήση της συγκεκριμένης εφαρμογής είναι μεγαλύτερο, καθώς, εκτός από τις προσφορές που είναι καθημερινές, υπάρχει και η λειτουργία «Κουπόνια», η οποία συμβάλλει ακόμα περισσότερο στο όφελος του καταναλωτή. Τέλος, η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης της κίνησης στα κοντινά και αγαπημένα σας καταστήματα για τη διευκόλυνση των αγορών σας.