Tiendeo official website

Τα προϊόντα του μήνα Vicko

6 ημέρες

Vicko προσφορές

Αναζητάς τις καλύτερες προσφορές από Vicko;

Εάν αναζητάς τις μεγαλύτερες εκπτώσεις σε Vicko, τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος. Εδώ στην Tiendeo, έχουμε όλους τους καταλόγους ώστε να μην χάνεις οποιαδήποτε online προσφορά από Vicko ή οποιοδήποτε άλλο κατάστημα στην κατηγορία Σπίτι & Κήπος στην πόλη σου. There are currently 2 Vicko catalogues on Tiendeo. Περιηγήσου στους τελευταίους Vicko καταλόγους "Τα προϊόντα του μήνα Vicko" έγκυρο από από 16/7 έως σε 31/7 και ξεκίνα να κερδίζεις τώρα!

Άλλοι κατάλογοι Σπίτι & Κήπος

  • Logo Vicko
  • Logo Jumbo
  • Logo JYSK
  • Logo Praktiker
  • Logo IKEA
  • Logo ΔΙΑΦΑΝΟ

Αυτό μπορεί να σας ενδιαφέρει σχετικά με Vicko ...

Η Vicko είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία λιανικής πώλησης προϊόντων οικιακής χρήσης και διακόσμησης. Με πολυάριθμα φυσικά καταστήματα και με την εισαγωγή της στο ηλεκτρονικό εμπόριο προσφέρει απλόχερα λύσεις σε προσιτές τιμές.

Το όραμα, η φιλοσοφία και οι πλούσιοι κατάλογοι προϊόντων

Οι καταναλωτές έχουν δείξει την εμπιστοσύνη τους στο εδραιωμένο, πλέον, brand και πραγματοποιούν τις αγορές τους καθημερινά επιλέγοντας Vicko! Η φιλοδοξία της εταιρίας αγγίζει την επέκταση και εκτός συνόρων, κάτι το οποίο δείχνει τη δυναμική της. Η ικανοποίηση και η άρτια εξυπηρέτηση των πελατών της αποτελούσε και εξακολουθεί να αποτελεί τη Νο.1 προτεραιότητα της πολιτικής της. Η ανατροφοδότηση των καταναλωτών λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν και αυτή καθορίζει τα νέα προϊόντα και το συνολικό περιεχόμενο των καταλόγων.

Η Vicko παρουσιάζει σε εβδομαδιαία συχνότητα διαφημιστικά φυλλάδια με νέες προσθήκες προϊόντων και τις ενεργές προσφορές. Αναλυτικότερα, η εταιρία ειδικεύεται στις μικρές συσκευές κουζίνας, περιποίησης, καθαριότητας, θερμαντικά, λαμπτήρες κλπ. Τα έπιπλα είναι μία επιπλέον κατηγορία προϊόντων με κωδικούς που αφορούν τόσο εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους. Οι υπόλοιπες κατηγορίες περιέχουν διακοσμητικά, είδη κουζίνας (μαγειρικά σκεύη, ποτήρια, σερβίτσια, πιάτα, εργαλεία κουζίνας κ.α.), είδη μπάνιου, κλινοσκεπάσματα και αντικείμενα που διευκολύνουν την οργάνωση (όπως είναι οι κρεμάστρες, οι συρταριέρες κ.α.).

To e-shop της Vicko

Η επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας είναι το e-shop, απ’ όπου μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να αποκτήσει το προϊόν που τον ενδιαφέρει και τον συναρπάζει. Οι τιμές είναι ασύλληπτα προσιτές με κόστος που ξεπερνά κάθε φαντασία.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα επιφέρει μεγαλύτερο όφελος σχεδόν πάντα, καθώς ενημερώνεται άμεσα και γρηγορότερα από την πλειοψηφία των φυσικών καταστημάτων. Οι διαδικτυακές προσφορές αποτελούν καθημερινό φαινόμενο για την εταιρία, ενώ το σύνολο των προϊόντων είναι κατηγοριοποιημένο και ανά τιμή, θεματική ενότητα και διαθεσιμότητα.

Μία επίσκεψη στον ιστότοπο, σε συνδυασμό με την τεράστια ποικιλία προϊόντων, δύναται να σας εμπνεύσει ή να σας υπενθυμίσει για τυχόν ελλείψεις που φέρει το σπίτι σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να τις καλύψετε με μία από τις πολλαπλές επιλογές.

Η φυσική παρουσία στο μαγαζί δεν είναι απαραίτητη και δίνεται η δυνατότητα ανάγνωσης του φυλλαδίου, αλλά και των προσφορών, από το σπίτι, καθώς διατίθεται σε ηλεκτρονική μορφή. Επίσης, συχνά υπάρχουν και εκπτωτικά κουπόνια σε συγκεκριμένα προϊόντα, τα οποία μπορούν να εφαρμοστούν και στις ηλεκτρονικές αγορές μέσω του E-Shop.