Tiendeo official website

Μεγάλες προσφορές

Λήγει σήμερα

JYSK προσφορές

Αναζητάς τις καλύτερες προσφορές από JYSK;

Εάν αναζητάς τις μεγαλύτερες εκπτώσεις σε JYSK, τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος. Εδώ στην Tiendeo, έχουμε όλους τους καταλόγους ώστε να μην χάνεις οποιαδήποτε online προσφορά από JYSK ή οποιοδήποτε άλλο κατάστημα στην κατηγορία Σπίτι & Κήπος στην πόλη σου. There are currently 5 JYSK catalogues on Tiendeo. Περιηγήσου στους τελευταίους JYSK καταλόγους "Μεγάλες προσφορές" έγκυρο από 25/05/2023 έως 07/06/2023 και ξεκίνα να κερδίζεις τώρα!

Άλλους εμπόρους Σπίτι & Κήπος

  • Logo Vicko
  • Logo Jumbo
  • Logo JYSK
  • Logo Praktiker
  • Logo IKEA
  • Logo Entos

Αυτό μπορεί να σας ενδιαφέρει σχετικά με JYSK ...

Η JYSK είναι μία κορυφαία αλυσίδα καταστημάτων που ειδικεύεται στα είδη σπιτιού και δραστηριοποιείται σε ολόκληρο τον κόσμο, δίνοντας λύσεις και εξυπηρετώντας κάθε προτίμηση, ανάγκη και βαλάντιο.

Η ιστορία του ομίλου JYSK

Το πρώτο κατάστημα του ομίλου JYSK άνοιξε τις πόρτες του το 1979 στη Δανία και από τότε έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και να επεκτείνει την επιχειρηματική της δράση και σε χώρες του εξωτερικού.

Η λέξη «JYSK» σημαίνει «τα πάντα» ή αλλιώς «οτιδήποτε» και αυτό αποτελεί παράδειγμα της φιλοσοφίας που υπηρετεί η εταιρία. Επιπλέον, διακρίνεται για τις B2B υπηρεσίες, οι οποίες απευθύνονται σε επαγγελματίες που επιθυμούν μελλοντικές συνεργασίες που διακρίνονται από ειλικρίνεια, σεβασμό και κατανόηση.

Η ιστοσελίδα, το e-shop και τα προϊόντα

Η ιστοσελίδα και το blog που είναι ενσωματωμένο σε αυτήν περιέχουν πλούσιο φωτογραφικό υλικό για την ενημέρωση και την έμπνευση των αγορών σας. Οι αναρτήσεις πολλές φορές διαθέτουν πολύτιμες πληροφορίες και ιδέες διαρρύθμισης και διακόσμησης, τις οποίες σίγουρα πρέπει να αξιοποιήσετε.

Η JYSK παρουσιάζει κάθε εβδομάδα το φυλλάδιο καμπάνιας, το οποίο αποτελείται από εβδομαδιαίες προσφορές σε συγκεκριμένα προϊόντα. Η εταιρία εγγυάται τη διάθεση των χαμηλότερων τιμών της αγοράς, ενώ οι εκπτώσεις τους τις περισσότερες φορές αγγίζουν ποσοστά της τάξεως των 50%.

Προϊόντα όπως είναι οι καθρέφτες, οι καναπέδες, τα κομοδίνα, οι ντουλάπες, τα κλινοσκεπάσματα, τα κρεβάτια, τα στρώματα κλπ. δίνουν λύσεις σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα υπνοδωμάτια, ενώ μία τεράστια ποικιλία επίπλων όλων των διαστάσεων και αισθητικής βρίσκονται στις κατηγορίες μπάνιο, γραφείο, καθιστικό, τραπεζαρία και κήπος. Εκτός από αυτά, μπορείτε να βρείτε και διάφορα οικιακά είδη για να φτιάξετε το σπίτι που πάντα ονειρευόσασταν.

Η πραγματοποίηση των αγορών σας μέσα από το πλήρες e-shop της επίσημης ιστοσελίδας της JYSK συνιστάται για την εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων. Η περιήγηση και εξερεύνηση από την άνεση που σας προσφέρει το σπίτι σας σας γλυτώνει από τη χρονοβόρα διαδικασία της μετακίνησης και δια ζώσης αναζήτησης. Όσον αφορά τα χρήματα, διαδικτυακά έχετε τη δυνατότητα ενημέρωσης για τις τρέχουσες ή επερχόμενες προσφορές και για τις μελλοντικές καμπάνιες προϊόντων. Οι διαδικτυακοί οδηγοί είναι οι κατευθυντήριες γραμμές για ουσιαστικές και ποιοτικές αγορές.

Γιατί να τα στερηθείτε;