Βρες Jumbo σε Η πόλη σας

Τα πιο δημοφιλή σε Σπίτι & Κήπος

Αυτό μπορεί να σας ενδιαφέρει σχετικά με Jumbo ...

Jumbo

Τα Jumbo είναι το απόλυτο κατάστημα παιχνιδιών. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα παιχνιδιών και προϊόντων για παιδιά. Τα καταστήματα Jumbo ύστερα από την μεγάλη επιτυχία τους με τα παιδιά αποφάσισαν να απευθυνθούν και στους γονείς. Απολάυστε μια βόλτα με τα παιδιά σας και βρείτε προϊόντα για την κουζίνα, το μπαλκόνι και άλλα.

Οι τιμές είναι πολύ ανταγωνιστικές στην αγορά των παιχνιδιών και για αυτό στα Jumbo θα βρείτε συνεχείς προσφορές, εποχιακές εκπτώσεις και πάντα οικονομικές τιμές. Βρείτε τον κάθε Jumbo κατάλογο στο Tiendeo.gr και μην χάσετε καμιά ευκαιρία!

Το σύνθημα που χρησιμοποιούνε τα Jumbo είναι "Το μεγαλύτερο κατάστημα για μικρά και μεγάλα παιδιά" καθώς τα προϊόντα τους απευθύνονται σε οποιαδήποτε ηλικία. Μπορείτε να βρείτε αναλώσιμα πιάτα και ποτήρια, ρούχα, διακοσμητικά και ότι άλλο πάει ο νους σας! 

Μπορείτε να ψωνίσετε είτε στα φυσικά καταστήματα Jumbo είτε στο e-jumbo.gr όπου θα βρείτε όλα τα προϊόντα 

Το πρώτο κατάστημα ιδρύθηκε το 1986 στην Γλυφάδα Αθηνών.

Σήμερα ο Όμιλος Jumbo μετρά 50 καταστήματα και έχει επεκταθεί και σε άλλες χώρες όπως Ρουμανία και Βουλγαρία.

Άλλους εμπόρους Σπίτι & Κήπος σε Η πόλη σας

Η TIENDEO χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει τις υπηρεσίες της, εξατομικευμένες διαφημίσεις και για την ανάληση της επισκεψιμότητας. Μπορείτε να προσαρμόσετε τον έλεγχο της ιδιωτικότητάς σας όποτε θέλετε μέσα από τις ρυθμίσεις.