Tiendeo official website

Φυλλάδιο Προσφορών | 01/04/2024 - 21/04/2024

9 ημέρες

  Αναζητάς τις καλύτερες προσφορές από Praktiker;

  Εάν αναζητάς τις μεγαλύτερες εκπτώσεις σε Praktiker, τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος. Εδώ στην Tiendeo, έχουμε όλους τους καταλόγους ώστε να μην χάνεις οποιαδήποτε online προσφορά από Praktiker ή οποιοδήποτε άλλο κατάστημα στην κατηγορία Σπίτι & Κήπος στην πόλη σου. Υπάρχει αυτή τη στιγμή 1 κατάλογος Praktiker on Tiendeo. Περιηγήσου στους τελευταίους Praktiker καταλόγους "Φυλλάδιο Προσφορών | 01/04/2024 - 21/04/2024" έγκυρο από από 1/4 έως σε 21/4 και ξεκίνα να κερδίζεις τώρα!

  Άλλοι κατάλογοι Σπίτι & Κήπος

  • Logo Vicko
  • Logo Jumbo
  • Logo JYSK
  • Logo Praktiker
  • Logo IKEA
  • Logo Entos

  Αυτό μπορεί να σας ενδιαφέρει σχετικά με Praktiker ...

  Η Praktiker είναι μία αλυσίδα καταστημάτων γερμανικής προέλευσης, η οποία ειδικεύεται σε οτιδήποτε σχετίζεται με τον κήπο, το σπίτι, τη διακόσμηση, τα εργαλεία κλπ. Σήμερα αποτελεί το κορυφαίο δίκτυο DIY και Home Improvement στην Ελλάδα.

  Η ημερομηνία ίδρυσης και οι υπηρεσίες της Praktiker

  Το έτος ίδρυσης της Praktiker είναι το 1978, ενώ η πορεία της στην ελληνική αγορά ξεκίνησε το 1991. Το μέγεθος και η έκταση των καταστημάτων της είναι εξαιρετικά μεγάλα, καθώς τα προϊόντα τους ποικίλουν σε εξίσου μεγάλο βαθμό, ενώ δύναται να καλύψουν κάθε είδους ανάγκη και προτίμηση.

  Η Praktiker ανταποκρίνεται άμεσα στις απαιτήσεις των καταναλωτών και της αγοράς, ενημερώνοντας διαρκώς τη λίστα των προϊόντων και αναβαθμίζοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες όλο και περισσότερο.

  Πιο συγκεκριμένα και όσον αφορά τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της εταιρίας, η Praktiker διαθέτει ένα τμήμα ειδικά αφιερωμένο στην ενασχόληση με τον σχεδιασμό και την διακόσμηση των χώρων σου, είτε αυτό αφορά κάποιον εξωτερικό χώρο (π.χ. κήπος), είτε κάποιον εσωτερικό (π.χ. κάποιο δωμάτιο ή και ολόκληρο το σπίτι). Εξειδικευμένοι επαγγελματίες λαμβάνουν υπόψιν όλους τους απαραίτητους παράγοντες, όπως είναι το διαθέσιμο budget, τη λειτουργικότητα του χώρου και την κάλυψη των προσωπικών σας αναγκών και προτιμήσεων. Οι παραπάνω υπηρεσίες απαρτίζονται από πακέτα, των οποίων οι λεπτομέρειες βρίσκονται αναρτημένες στην επίσημη ιστοσελίδα.

  Εκτός από τα αυτά, η Praktiker δίνει τη δυνατότητα απόκτησης οποιουδήποτε προϊόντος με τη σύναψη ενός πλάνου δόσεων για τη δική σας διευκόλυνση. Από την άλλη πλευρά, εξυπηρετεί και επαγγελματίες μέσα από το πρόγραμμα Praktiker B2B, παρέχοντας υπηρεσίες B2B (σχεδίαση και υλοποίηση B2B Projects) και πακέτα επίπλωσης Airbnb.

  Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας

  Έπιπλα κήπου, ψησταριές, γλάστρες, τάπητες, συστήματα άρδευσης, εργαλεία χειρός, φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, διακοσμητικά, αποθηκευτικοί χώροι και άλλες πολλές υποκατηγορίες είναι πλούσιες σε επιλογές στη στήλη «Κήπος» εντός του e-shop.

  Οι λοιπές στήλες καλύπτουν καταναλωτικές ανάγκες διακόσμησης εσωτερικών χώρων, ενώ οι αποθήκες είναι πλήρεις σε εργαλεία (ηλεκτρικά και μη), είδη κιγκαλερίας, οικιακά είδη (σκεύη μαγειρικής, δοχεία κλπ.), είδη καθαρισμού και οργάνωσης, ηλεκτρικές συσκευές για κάθε χρήση, είδη υγιεινής και μπάνιου, προϊόντα ξυλείας, χρωμάτων, υδραυλικών, δομικών υλικών και ηλεκτρολογικών.

  Η Praktiker πραγματοποιεί διαρκώς «Εκπτώσεις που μετράνε», παρουσιάζοντας ποικίλα προϊόντα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, τα οποία μπορείτε να βρείτε, ξεφυλλίζοντας διαδικτυακά τα διαφημιστικά φυλλάδια και τους καταλόγους. Η πλειοψηφία αυτών αποτελούνται από προτάσεις και ιδέες για το σπίτι και τον κήπο.

  Τα οφέλη της εφαρμογής MyPraktiker

  Η εταιρία διαθέτει δική της εφαρμογή από την οποία μπορείτε να ενημερώνεστε τα επερχόμενα προϊόντα, ενώ επωφελείστε από μία μεγάλη σειρά αποκλειστικών παροχών. Πιο συγκεκριμένα, τα μέλη επιβραβεύονται για τις αγορές τους με πόντους, οι οποίοι εξαργυρώνονται στις αγορές και επιφέρουν εκπτώσεις, έχουν τη δυνατότητα επιστροφών για ορισμένο χρονικό διάστημα και, τέλος, μπορούν να πάρουν μέρος σε διαγωνισμούς μελών ή να αποκτήσουν πρόσβαση σε προσφορές και ειδικές εκπτώσεις και υπηρεσίες.