Άλλους εμπόρους Ηλεκτρονικά σε Η πόλη σας

Άλλους online εμπόρους λιανικής πώλησης του Ηλεκτρονικά

Βρες Public σε Η πόλη σας

Αυτό μπορεί να σας ενδιαφέρει σχετικά με Public ...

Public

Επισκεφθείτε το Public.gr και βρείτε όλα όσα χρειάζεστε! Αγοράστε βιβλία, ταινίες, παιχνίδια, υπολογιστές, MP3, GPS, τηλεφωνία, φωτογραφικές μηχανές και βίντεο ή απολαύστε παρουσιάσεις βιβλίων και μερικές στιγμές ηρεμίας. Επίσης, μπορείτε να ακούσετε μουσική και να διαβάσετε βιβλία στα καταστήματά του.

Με τέτοιο ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών, είναι απαραίτητο για τους πελάτες να υπάρχουν συνεχείς προσφορές. Συμβουλευτείτε τον κατάλογο Public στο Tiendeo.gr για να είστε ο πρώτος που θα ενημερωθεί για τις εκπτώσεις στα προϊόντα τους, καθώς επίσης και τα φυλλάδια για να εκμεταλλευτείτε online προσφορές. Συνεχίστε τις αγορές σας στο www.public.gr και μείνετε στο κέντρο του πολιτισμού και της τεχνολογίας.

Αποκτήστε την κάρτα MyClub Public, κερδίστε πόντους και εξαργυρώστε δωροεπιταγές μεγάλης αξίας! Απολαύστε εκπτώσεις στην ελληνική λογοτεχνία, comics, εκμάθηση ξένων γλωσσών και απολαύστε ετήσιο δωρεάν έλεγχο 7 σημείων σε Τablet ή PC ή Notebook!

 

Το Public είναι ένα από τα μοναδικές ελληνικές αλυσίδές πολυκαταστημάτων ψυχαγωγίας που διαθέτει εισητήρια πολιτιστικών γεγονότων

 

Μέσα σε 3 χρόνια τα καταστήματα Public έχουν αποσπάσει 26 βραβεία

Άλλους εμπόρους Ηλεκτρονικά σε Η πόλη σας

TIENDEO INTERNATIONAL

Η TIENDEO χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει τις υπηρεσίες της, εξατομικευμένες διαφημίσεις και για την ανάληση της επισκεψιμότητας. Μπορείτε να προσαρμόσετε τον έλεγχο της ιδιωτικότητάς σας όποτε θέλετε μέσα από τις ρυθμίσεις.