Αγαπημένα

Electronet προσφορές και κατάλογοι

Αγαπημένα

Electronet προσφορές και Ηλεκτρονικά στην πόλη σας και τη γύρω περιοχή

Προσθέστε το κατάστημα Electronet στα αγαπημένα σας!
Προσφορές από Electronet στο φυλλάδιο του Αθήνα
ΠΡΟΣΦΟΡΆ

Δείτε περισσότερες προσφορές

(17)

Αυτό μπορεί να σας ενδιαφέρει σχετικά με Electronet ...

Electronet

Η Electronet είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών από το 1996. Στους καταλόγους της που σας προσφέρει η ιστοσελίδα μας θα βρείτε ηλεκτρικές συσκευές και διάφορα ηλεκτρονικά είδη κορυφαίων εταιρειών όλου του κόσμου πάντα σε πολύ καλές τιμές.

Στόχος της εταιρείας είναι να καλύπτει κάθε ανάγκη για συσκευές και προϊόντα νέας τεχνολογίας, προσφέροντας παράλληλα υπηρεσίες εξυπηρέτησης σε προσωπικό επίπεδο σε συνδυασμό με ένα πάντα πολύ φιλικό περιβάλλον, καλλιεργώντας, αναπτύσσοντας κι εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο μοναδικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες. Τα καταστήματά της διαθετουν, φυσικά, τηλεοράσειςψυγεία, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, διάφορες μικροσυσκευές και οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρικό προϊόν μπορεί να βάλει ο νους σας.

Ρίξτε μια ματιά στα φυλλάδια προσφορών της εταιρείας για να δείτε τις καταπληκτικές της προσφορές σε τάμπλετ και λάπτοπ.

Η Electronet διατηρεί πάνω από 70 καταστήματα σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, όπως Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, και Ηράκλειο αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Έχοντας επιλέξει το χώρο παράδοσης της συσκευής που έχετε αγοράσει, οι τεχνικοί της εταιρείας θα σας βοηθήσουν με την άμεση εγκατάστασή της.

Η εταιρεία συνεργάζεται με εμπόρους-ιδιώτες σε μεγάλες πόλεις της χώρας, όπως οι Β. Κ. Καζάνα, Πιτσουλάκης - Ρομπογιαννάκης και Παπαβασιλείου.

Κατέβασε την εφαρμογή Tiendeo
Latest offers!

Ειδοποιήσεις από Tiendeo

Θέλω να λαμβάνω τους τελευταίους Electronet καταλόγους και αποκλειστικές προσφορές από την Tiendeo σε Η πόλη σας

Check out our Privacy Policy