Άλλους εμπόρους Ηλεκτρονικά σε Η πόλη σας

Άλλους online εμπόρους λιανικής πώλησης του Ηλεκτρονικά

Βρες Media Markt σε Η πόλη σας

Αυτό μπορεί να σας ενδιαφέρει σχετικά με Media Markt ...

Media Markt

Τα Media Markt καταστήματα είναι μια αλυσίδα καταστημάτων που παρέχουν ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρονικών προϊόντων και όχι μόνο, με μεγάλα οφέλη για τον πελάτη. Προσφέρουν πολλαπλές υπηρεσίες, όπως Power Service, Εγγύηση & Προστασία Συσκευής, Gift Card, Ανακύκλωση, Εκτύπωση Φβτογταφιών καθώς και Επιστροφή Προιόντων. 

Στο Tiendeo.gr προσφέρουμε όλους τουςς online καταλόγους Media Markt, ώστε να είστε ο πρώτος που θα ενημερωθεί για όλες τις προσφορές, τις εκπτώσεις και τις προωθητικές ενέργειες.

Με το σύνθημα "Δεν είμαι και χθεσινός" το Media Markt έκανε αρκετές διαφημιστικές καμπάνιες επιβεβαιώνοντας την προσήλωσή του στον καταναλωτή. Χαμηλές τιμές, ποιότητα προιόντων και τεράστια γκάμα.

Το Media Markt ιδρύθηκε το 1979 στη Γερμανία.

Σήμερα το Media Markt είναι η μεγαλύτερη επιχείρηση ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης στην Ευρώπη.

Τα προιόντα κατατάσσονται στις ακόλουθες κατηγορίες:  εικόνα & ήχος, computing & tablets, τηλεφωνία & πλοήγηση, photo & video, gaming, οικιακές συσκευές, μικροσυσκευές & φροντίδα, κλιματισμός & θέρμανση, αξεσουάρ και μουσική-ταινίες-βιβλία.

Άλλους εμπόρους Ηλεκτρονικά σε Η πόλη σας

TIENDEO INTERNATIONAL

Η TIENDEO χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει τις υπηρεσίες της, εξατομικευμένες διαφημίσεις και για την ανάληση της επισκεψιμότητας. Μπορείτε να προσαρμόσετε τον έλεγχο της ιδιωτικότητάς σας όποτε θέλετε μέσα από τις ρυθμίσεις.