Tiendeo official website
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Πρόκειται να δημοσιεύσουμε προσφορές από Admiral.

Αναζητάς τις καλύτερες προσφορές από Admiral;

Εάν αναζητάς τις μεγαλύτερες εκπτώσεις σε Admiral, τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος. Εδώ στην Tiendeo, έχουμε όλους τους καταλόγους ώστε να μην χάνεις οποιαδήποτε online προσφορά από Admiral ή οποιοδήποτε άλλο κατάστημα στην κατηγορία Αθλητικά στην πόλη σου. Εγγράψου στο newsletter μας για να έχεις συνεχή ενημέρωση για τις νέες προσφορές από Admiral και γίνε το πρώτο άτομο που θα έχει ενημέρωση για τις καλύτερες προσφορές online. Ενώ περιμένεις μπορείς να περιηγηθείς στους τελευταίους μας καταλόγους στην κατηγορία Αθλητικά όπως το φυλλάδιο EVAL "General catalogue" έγκυρο από από 7/1 έως σε 30/6.

Άλλοι κατάλογοι Αθλητικά

  • Logo Admiral
  • Logo INTERSPORT
  • Logo NIKE
  • Logo Adidas
  • Logo Foot Locker
  • Logo Cosmos Sport

Αυτό μπορεί να σας ενδιαφέρει σχετικά με Admiral ...

Η Admiral είναι μία εταιρία αθλητικών ειδών και η παλαιότερη αγγλική μάρκα (Brand). Τα προϊόντα της χαρακτηρίζονται από προσιτές τιμές, οι οποίες καθιστούν βατή την απόκτησή τους, και την καλή ποιότητα.

Η ίδρυση, η φιλοσοφία και η συχνότητα παρουσίασης νέων καταλόγων

Η ίδρυση του παλαιότερου brand αγγλικής προέλευσης έλαβε χώρα το 1914 στο Λέστερ, ενώ μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να ανταποκριθεί επάξια στις αγοραστικές ανάγκες του χώρου του αθλητισμού. Η Admiral έχει συνεργαστεί και επιτελέσει ως χορηγός σε κορυφαίες ομάδες και συλλόγους, όπως για παράδειγμα η Εθνική ομάδα της Αγγλίας, η Manchester United και πολλές ακόμα. Σήμερα μετράει πολυάριθμα καταστήματα παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Η Admiral εστιάζει στη δημιουργία casual και καθημερινών προϊόντων ένδυσης και υπόδησης, τα οποία αποτελούνται από σύγχρονο design, χαμηλό κόστος και ποιότητα. Η ποικιλία είναι ιδιαίτερα μεγάλη και δύναται να καλύψει τις ανάγκες ανδρών, γυναικών και παιδιών.

Το Brand παρουσιάζει νέους καταλόγους δύο φορές τον χρόνο. Πιο συγκεκριμένα, κάθε χειμώνα και κάθε καλοκαίρι διατίθενται στην αγορά πλούσιες σειρές προϊόντων ένδυσης, υπόδησης και αθλητικών αξεσουάρ. Η διαθεσιμότητα τόσο σε μεγέθη όσο και σε ποσότητες είναι εξίσου πλούσια για να καθίσταται δυνατή η εξυπηρέτηση όλων των πελατών.

Μεταξύ άλλων, ανεξάρτητα από την ηλικία και το φύλο, στην Admiral θα βρει κανείς παπούτσια για κάθε περίσταση (π.χ. για γυμναστήριο, για αθλήματα, για καθημερινή ή και πιο ειδική χρήση, για μέσα στο σπίτι, για τη θάλασσα κ.α.), άνετα ρούχα σε φανταστικά σχέδια και αξεσουάρ, όπως για παράδειγμα είναι οι κάλτσες, οι τσάντες, ρακέτες για τένις, μπάλες και άλλα.

Η Admiral εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να προσφέρει οικονομικά πακέτα για ομάδες και συλλόγους ποδοσφαίρου που επιθυμούν την κάλυψη των αναγκών των τμημάτων τους. Τα πακέτα αυτά περιλαμβάνουν τις επίσημες εμφανίσεις, τα σετ προπόνησης και αξεσουάρ όπως τσάντες, μπάλες, κάλτσες, γάντια κλπ.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα και οι ασυναγώνιστες προσφορές

Η επίσημη ιστοσελίδα της Admiral δίνει τη δυνατότητα σε κάθε επισκέπτη να περιηγηθεί και να εξερευνήσει τα προϊόντα της, ξεφυλλίζοντας τα διαδικτυακά διαφημιστικά φυλλάδια που βρίσκονται αναρτημένα σε αυτήν. Έχοντας κατηγοριοποιημένα τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ ανάλογα με το target-group (άνδρες, γυναίκες, παιδιά), γίνεται ακόμα ευκολότερη και ταχύτερη η αναζήτηση.

Η χρήση της ιστοσελίδας συνιστάται, καθώς σε αυτήν έχετε πρόσβαση σε όλα τα προϊόντα, ενώ παράλληλα δεν απαιτείται η μετακίνησή σας σε φυσικό κατάστημα. Ένας επιπλέον λόγος είναι οι μοναδικές ευκαιρίες που λειτουργούν τακτικά εντός του e-shop. Η Admiral νοιάζεται για τον καταναλωτή και κάνει μεγάλες εκπτώσεις σε επιλεγμένα προϊόντα για περιορισμένο χρονικό διάστημα.