Tiendeo official website
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Πρόκειται να δημοσιεύσουμε προσφορές από Bershka.

Αναζητάς τις καλύτερες προσφορές από Bershka;

Εάν αναζητάς τις μεγαλύτερες εκπτώσεις σε Bershka, τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος. Εδώ στην Tiendeo, έχουμε όλους τους καταλόγους ώστε να μην χάνεις οποιαδήποτε online προσφορά από Bershka ή οποιοδήποτε άλλο κατάστημα στην κατηγορία Μόδα στην πόλη σου. Εγγράψου στο newsletter μας για να έχεις συνεχή ενημέρωση για τις νέες προσφορές από Bershka και γίνε το πρώτο άτομο που θα έχει ενημέρωση για τις καλύτερες προσφορές online. Ενώ περιμένεις μπορείς να περιηγηθείς στους τελευταίους μας καταλόγους στην κατηγορία Μόδα όπως το φυλλάδιο La Redoute "Easter offer" έγκυρο από από 17/4 έως σε 5/5.

Άλλοι κατάλογοι Μόδα

  • Logo ZARA
  • Logo H&M
  • Logo Celestino
  • Logo Mango
  • Logo Bershka
  • Logo MARKS & SPENCER

Αυτό μπορεί να σας ενδιαφέρει σχετικά με Bershka ...

Η Bershka είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες ένδυσης στον κόσμο, η οποία συνδέεται άμεσα με επιπλέον κορυφαία εμπορικά σήματα όπως αυτά των Zara, Pull & Bear και άλλα. Τα προϊόντα της είναι οικονομικά, ενώ ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Η ίδρυση και η φιλοσοφία της Bershka

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1998 και έκτοτε έχει σημείωση μία ανοδική πορεία, μετρώντας πολυάριθμα καταστήματα σε περισσότερες από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο. Από το 2011 και ύστερα εισήλθε και στο ηλεκτρονικό εμπόριο, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όλους τους καταναλωτές να έχουν πρόσβαση στα προϊόντα τους από το σπίτι.

Το target group της είναι οι νεαρές ηλικίες που έχουν επίγνωση των τάσεων της μόδας και δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τη μουσική και την τεχνολογία. Αυτό βέβαια δεν συνεπάγεται με την έλλειψη απλών και καθημερινών ρούχων. Η Bershka διαθέτει τόσο πιο εναλλακτικές επιλογές όσο και πιο συνηθισμένες και απλές πάντα σε προσιτές και οικονομικές τιμές.

Η διαχρονική εμπιστοσύνη που δείχνουν οι καταναλωτές στα προϊόντα των καταστημάτων Bershka επαληθεύει την ανθεκτικότητα και την ποιότητά τους. Οι συλλογές (collection) και οι κατάλογοι της ακολουθούν τα trends και σε συνδυασμό και με την εποχή, διαμορφώνονται διάφορες θεματικές με προϊόντα ξεχωριστού design.

Το e-shop και τα πλεονεκτήματα των ηλεκτρονικών αγορών από την Bershka

Η επίσημη ιστοσελίδα έχει κατηγοριοποιημένα τα προϊόντα σε ανδρικά και γυναικεία. Εκτός από τη στήλη «Bestsellers», η οποία περιέχει όλα τα προϊόντα που προτιμά η πλειοψηφία των πελατών, και από τη στήλη με τις προσφορές, υπάρχουν κατηγοριοποιημένα όλα αυτά που διατίθενται προς πώληση.

Τα φορέματα, τα παντελόνια, τα παλτά, τα τζάκετ και τα μπουφάν, τα πουκάμισα, τα φούτερ, τα καθημερινά μπλουζάκια και άλλα πολλά βρίσκονται σε κατηγορίες, διευκολύνοντας έτσι την αναζήτησή σας. Τα ανδρικά προϊόντα είναι κατανεμημένα ακολουθώντας ακριβώς το ίδιο μοτίβο. Επίσης, διαθέτει casual παπούτσια, τσάντες, σακίδια, πορτοφόλια, ζώνες, κολόνιες και κάθε είδους αξεσουάρ για αμφότερα φύλα.

Οι διαδικτυακές αγορές που υποστηρίζονται από την ιστοσελίδα της Bershka φέρουν μόνο πλεονεκτήματα. Τα φυσικά καταστήματα συχνά έχουν ελλείψεις λόγω εξάντλησης των αποθεμάτων, κάτι το οποίο δεν συμβαίνει στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Εκτός από τη δυνατότητα επισκόπησης του καλαθιού και του κόστους, γλυτώνετε και πολύτιμο χρόνο.

Η Bershka ακολουθεί πιστά τις εποχικές εκπτώσεις, αλλά δεν περιορίζεται μόνο σε αυτές. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα ρίχνει κι άλλο τις τιμές σε συγκεκριμένους κωδικούς και συλλογές.

Η ιστοσελίδα από τεχνικής απόψεως είναι εξαιρετικά προσεγμένη και φιλική προς ΑμεΑ, καθώς δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους ανθρώπους να τη χρησιμοποιήσουν, ορίζοντας τα χρώματα, τον τρόπο περιήγησης τους, τις επιμέρους λειτουργίες και τον τρόπο προβολής της.