Cyber Monday 2022 Προσφορές

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΈΝΕΤΕ ΜΈΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ CYBER MONDAY ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΜΝΟΜΉΣΕΤΕ!

Ενώ περιμένετε έως την επόμενη Black Friday, που θα είναι στις 28 Νοεμβρίου 2022, απολαύστε όλες τις προσφορές και τις προσφορές που μπορείτε να βρείτε στο Tiendeo .
Cyber MondayCyber Monday

Προτεινόμενα προϊόντα

Κορυφαία καταστήματα

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η CYBER MONDAY;

ΗCyber Monday ξεκίνησε στην Αμερική, την επόμενη Δευτέρα μετά τη γιορτή των Black Friday. Παρότι οι εορτασμοί για την Cyber Monday έγιναν για πρώτη φορά τον προηγούμενο αιώνα, από το 2005 και μετά η ανάπτυξη ήταν εκθετική και επεκτάθηκε σε ολόκληρη την ευρώπη, με αποτέλεσμα να γίνει κορυφαίο εμπορικό γεγονός σε όλο τον κόσμο.

Πολλοί καταναλωτές περιμένουν με αγωνία την έλευση της συγκεκριμένης ημέρας προκειμένου να ευνοηθούν από τις προσφορές των καταστημάτων και όλων των εταιρειών. Προγραμματίζουν τις αγορές τους, ώστε να αποκτήσουν το προϊόν που επιθυμούν, να αρχίσουν τις αγορές ενόψει των Χριστουγέννων ή απλά να πάρουν στα χέρια τους κάποιο προϊόν με πολύ μεγάλη έκπτωση, το οποίο δεν σκόπευαν καν να αγοράσουν.


ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η CYBER MONDAY;

Φέτος, ηCyber Monday είναι στις 28 Νοεμβρίου. α τελευταία χρόνια, συνηθίζεται να ξεκινούν οι εκπτώσειςκαι οι προσφορές περίπου μία εβδομάδα πριν και να επεκτείνονται και το ακόλουθο Σαββατοκύριακο, κάτι που ονομάζεται Black Week.


ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ CYBER MONDAY 2022

Χρόνο με τον χρόνο, όλο και περισσότερες επιχειρήσεις στον κλάδο της λιανικής και επιχειρήσεις λαμβάνουν μέρος σε αυτό το γεγονός, προσφέροντας εκπληκτικές εκπτώσεις Τόσο online.όσο και εκτός διαδικτύου επιχειρήσεις επιθυμούν να προσφέρουν στους πελάτες τους τις προσφορές. Συνεπώς, μεγάλες επιχειρήσεις λιανικής όπως Praktiker, Public, You, Kotsovolos ή JYSK δεν θέλουν να χάσουν την ευκαιρία να χαμηλώσουν τις τιμές τους προς όφελος των πελατών τους την ημέρα αυτή.

Επιπλέον, υπάρχουν ορισμένες επιχειρήσεις λιανικής που ξεκίνησαν ήδη τις καμπάνιες τους με προσφορές και εκπτώσεις Μπορείς να βρεις τώρα εξαιρετικές προσφορές σε κάποιες επιχειρήσεις λιανικής όπως Lidl, Media Markt ή Jumbo για ν’ αρχίσεις να εξοικονομείς χρήματα..


ΤΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ;

Ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς προσφορές, περιλαμβάνονται εκπτώσεις σε προϊόντα μόδας και τεχνολογίας που ξεχωρίζουν, καθώς οι προσφορές σε κινητά τηλέφωνα, τηλεοράσεις ή πλυντήρια για παράδειγμα, έχουν σημαντικές διαφορές στην τιμή, κάτι που σημαίνει πως γίνεται σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων.

Επιπλέον, η συγκεκριμένη ημέρα αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεκινήσουν οι χριστουγεννιάτικες αγορές και να καταφέρει κανείς να βρει τις χαμηλότερες τιμές για προϊόντα που είχε προγραμματίσει ήδη να αγοράσει.


CYBER MONDAY ΣΤΗΝ TIENDEO

Στην Tiendeo επιθυμούμε να βοηθήσουμε τους χρήστες να βρουν όλες τις προσφορές εκείνες που θα τους βοηθήσουν να εξοικονομίσουν κάποια χρήματα κατά τη διάρκεια της Cyber Monday. Για τον λόγο αυτό, ο αριθμός καταλόγων και κουπονιών που δημοσιεύουμε κατά τη διάρκεια των ημερών αυτών αυξάνεται σημαντικά. Για παράδειγμα, στο Μεξικό η έκδοση περιεχομένου αυξήθηκε σχεδόν κατά 30%, σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες κατά τη διάρκεια της Buen Fin 2019, της μεξικανικής έκδοσης της Black Friday.

Η διαρκής ενημέρωση περιεχομένου που προσφέρουμε, βοηθά τους χρήστες να δείχνουν εμπιστοσύνη στην Tiendeo και να έχουν την ιστοσελίδα μας ως σημείο αναφοράς όταν προγραμματίζουν τα ψώνια τους, ώστε να δουν τις καλύτερες προσφορές κατά τη διάρκεια της Cyber Monday. Επιστρέφοντας στο Μεξικο, μπορούμε να αναφέρουμε πως οι αναγνώσεις καταλόγων αυξήθηκαν κατά 200% κατά τη διάρκεια της Buen Fin 2019.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ CYBER MONDAY

Προκειμένου να εκμεταλλευτείτε τις πιο ενδιαφέρουσες προσφορές καθώς αυτές γίνονται διαθέσιμες, είναι σημαντικός ο σωστός προγραμματισμός. Με τη βοήθεια της Tiendeo μπορείτε να μείνετε ενήμεροι για τις προσφορές που πραγματοποιούν οι εταιρίες τη συγκεκριμένη ημέρα, ενώ παράλληλα έχετε τη δυνατότητα να συγκρίνετε και να βρίσκετε τις χαμηλότερες τιμές για τα διαφορετικά προϊόντα που σκοπεύετε να αγοράσετε.

απίστευτες εκπτώσεις τεχνολογίας, οικοσυσκευές, παιχνίδια, έπιπλα και πολλά ακόμη σας περιμένουν.

Μην τα χάσετε, μείνετε συντονισμένοι για όλα τα τελευταία νέα που αφορούν την Cyber Monday 2022!