Προσφορές Black Friday

Μην περιμένετε μέχρι την επόμενη Black Friday για να εξοικομνομήσετε!

Ενώ περιμένετε έως την επόμενη Black Friday, που θα είναι στις 27 Νοεμβρίου 2020, απολαύστε όλες τις προσφορές και τις προσφορές που μπορείτε να βρείτε στο Tiendeo .

Κορυφαίες προσφορές Tiendeo για Black Friday

Κορυφαία συμμετέχοντα καταστήματα σε Black Friday

Logo Jumbo
Logo H&M
Logo Lidl
Logo ZARA
Logo Public
Logo Vicko
Logo Praktiker
Logo ΑΒ Βασιλόπουλος
Logo Hondos Center
Logo Plaisio
Logo Germanos
Logo Media Markt
Logo Bershka
Logo The Mart
Logo IKEA
Logo e-shop
Logo My Market
Logo MARKS & SPENCER
Logo Stradivarius
Logo Μασούτης
Logo JYSK

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η BLACK FRIDAY?

Η Black Friday ξεκίνησε στην Αμερική, την επόμενη Παρασκευή μετά τη γιορτή των Ευχαριστιών. Παρότι οι εορτασμοί για την Black Friday έγιναν για πρώτη φορά τον προηγούμενο αιώνα, από το 2005 και μετά η ανάπτυξη ήταν εκθετική και επεκτάθηκε σε ολόκληρη την ευρώπη, με αποτέλεσμα να γίνει κορυφαίο εμπορικό γεγονός σε όλο τον κόσμο.

Πολλοί καταναλωτές περιμένουν με αγωνία την έλευση της συγκεκριμένης ημέρας προκειμένου να ευνοηθούν από τις προσφορές των καταστημάτων και όλων των εταιρειών. Προγραμματίζουν τις αγορές τους, ώστε να αποκτήσουν το προϊόν που επιθυμούν, να αρχίσουν τις αγορές ενόψει των Χριστουγέννων ή απλά να πάρουν στα χέρια τους κάποιο προϊόν με πολύ μεγάλη έκπτωση, το οποίο δεν σκόπευαν καν να αγοράσουν.


ΤΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

Είναι τέτοια η επιτυχία της Black Friday που, σύμφωνα με τα στοιχεία της Tiendeo, 9 στους 10 καταναλωτές αναμένεται να λάβουν μέρος στη Black Friday φέτος. Συνεπώς, μεγάλες αλυσίδες λιανικής, όπως Kotsovolos, The Mart, Vicko δεν θέλουν να χάσουν την ευκαιρία να χαμηλώσουν τις τιμές τους, προς όφελος των πελατών τους την ημέρα αυτή.

Ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς προσφορές, περιλαμβάνονται εκπτώσεις σε προϊόντα μόδας και τεχνολογίας που ξεχωρίζουν, καθώς οι προσφορές σε κινητά τηλέφωνα, τηλεοράσεις ή πλυντήρια για παράδειγμα, έχουν σημαντικές διαφορές στην τιμή, κάτι που σημαίνει πως γίνεται σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων.

Επιπλέον, η συγκεκριμένη ημέρα αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεκινήσουν οι χριστουγεννιάτικες αγορές και να καταφέρει κανείς να βρει τις χαμηλότερες τιμές για προϊόντα που είχε προγραμματίσει ήδη να αγοράσει.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BLACK FRIDAY

Προκειμένου να εκμεταλλευτείτε τις πιο ενδιαφέρουσες προσφορές καθώς αυτές γίνονται διαθέσιμες, είναι σημαντικός ο σωστός προγραμματισμός. Με τη βοήθεια της Tiendeo μπορείτε να μείνετε ενήμεροι για τις προσφορές που πραγματοποιούν οι εταιρίες τη συγκεκριμένη ημέρα, ενώ παράλληλα έχετε τη δυνατότητα να συγκρίνετε και να βρίσκετε τις χαμηλότερες τιμές για τα διαφορετικά προϊόντα που σκοπεύετε να αγοράσετε.

απίστευτες εκπτώσεις τεχνολογίας, οικοσυσκευές, παιχνίδια, έπιπλα και πολλά ακόμη σας περιμένουν.

Μην τα χάσετε, μείνετε συντονισμένοι για όλα τα τελευταία νέα που αφορούν την Black Friday 2020!