Tiendeo official website
  • Logo Lidl
  • Logo Cosmote
  • Logo ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ
  • Logo ZARA
  • Logo Vodafone
  • Logo Vicko

Τι προσφορές μπορώ να βρω σε Πάτρα;

Βρες τις καλύτερες εκπτώσεις που προσφέρονται από τα αγαπημένα σου καταστήματα σε Πάτρα στο Tiendeo. Δες όλα φυλλάδια Lidl, Cosmote, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και μην χάνεις τις online εκπτώσεις. Εδώ στην Tiendeo, αυτή τη στιγμή έχουμε 169 ενεργούς καταλόγους σε Πάτρα και 485 καταστήματα.

Πάτρα

Η Πάτρα είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, βρίσκεται στην Πελοπόννησο και είναι η πρωτεύουσα της Αχαΐας. Επίσης, διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της χώρας και αποτελεί τον εμπορικό και συγκοινωνιακό της συνδετικό κρίκο με την δυτική Ευρώπη και την Ιταλία.

Η ιστορία, τα αξιοθέατα και η παράδοση της Πάτρας

Το Πατρινό καρναβάλι είναι η γνωστότερη εκδήλωση καρναβαλιού της χώρας, η οποία προσελκύει έναν ασύλληπτο αριθμό επισκεπτών από όλη την Ελλάδα και από το εξωτερικό. Η διάρκεια της συγκεκριμένης γιορτής διαρκεί αρκετές ημέρες και συγκεκριμένα έως την Καθαρά Δευτέρα. Η μεγάλη παρέλαση λαμβάνει χώρα το τελευταίο Σαββατοκύριακο και θεωρείται το μεγαλύτερο γεγονός, ενώ χιλιάδες κόσμος συμμετέχει, τόσο σε αυτό όσο και σε άλλες δραστηριότητες (παρελάσεις, χοροί, παιχνίδια, εκθέσεις κλπ.). Συναρπαστικά πυροτεχνήματα έρχονται για να σηματοδοτήσουν το τέλος της μοναδικής αυτής γιορτής και να φωτίσουν τον ουρανό την τελευταία ημέρα.

Ένα μεγάλο μέρος της Πατραϊκής ιστορίας βρίσκεται στο Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο της πόλης, όπου μπορεί κανείς να αποκτήσει πολύτιμες πληροφορίες για τον πολιτιστικό αυτόν θησαυρό. Ωστόσο, η γεωγραφική θέση της Πάτρας εξυπηρετεί πολλούς επιπλέον προορισμούς. Η «Αχάια Κλάους» είναι το παλιότερο οινοποιείο της χώρας και ανοίγει τις πόρτες του για όποιον επισκέπτη το επιθυμεί. Επιπλέον, το Κάστρο Πατρών, το Μυκηναϊκό Πάρκο και το Ρωμαϊκό Ωδείο είναι κάποια από τα ενδιαφέρουσα αξιοθέατα της πόλης.

Η αγορά της Πάτρας

Το Patra Mall είναι ένα από τα γνωστότερα εμπορικά κέντρα της Πάτρας και εξυπηρετεί καθημερινά εκατοντάδες επισκέπτες.

Επίσης, φιλοξενεί πολλά εμπορικά καταστήματα με διάσημα brands και φυσικά μία πληθώρα επιλογών για κάθε βαλάντιο και κάθε προτίμηση. Η αγορά είναι διαρκώς ενημερωμένη και σε αυτό συμβάλλει η μεγάλη ζήτηση και η εμπορική ροή, οι οποίες εκτοξεύονται ακόμα περισσότερο κατά τις περιόδους των εκπτώσεων και των προσφορών.

Εκτός από τη μεγάλη ποικιλία μαγαζιών ρουχισμού, αξεσουάρ, υποδημάτων κλπ., το Patra Mall διαθέτει επίσης σουπερμάρκετ Σκλαβενίτης με παιδότοπο, ΑΤΜ για γρήγορες συναλλαγές και άνετο εξωτερικό πάρκινγκ. Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη και ο χώρος εγγυάται, χωρίς αμφιβολία, την ικανοποίηση κάθε πελάτη.

Στη διασταύρωση Αμερικής και Ν.Ε.Ο Πατρών – Αθηνών βρίσκεται ένα μικρό Mall, όπου μεταξύ πολλών άλλων καταστημάτων, μπορεί κανείς να βρει το γνωστό πολυκατάστημα JUMBO και σουπερμάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος. Το πάρκινγκ είναι άνετο, καθώς επεκτείνεται και σε υπόγειο χώρο.

Παρ’ όλα αυτά, η αγορά της Πάτρας δεν περιορίζεται μόνο στα παραπάνω μέρη. Μία απλή βόλτα στους πεζοδρόμους και στα στενά του κέντρου είναι αρκετή για να εντοπίσετε μικρές και ντόπιες επιχειρήσεις έτοιμες να σας εξυπηρετήσουν, προσφέροντάς σας ποιοτικά και οικονομικά προϊόντα.

Τόσο οι δρόμοι «Μαιζώνος» και «Κορίνθου» όσο και οι κάθετες σε αυτούς οδοί φιλοξενούν πολλά καταστήματα για shopping και ψώνια γενικότερα. Τα Zara, τα Public, τα Hondos Center και άλλα πολλά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την Πάτρα. Ανάμεσα σε αυτά υπάρχουν επίσης και σουπερμάρκετ (π.χ. Μασούτης, Σκλαβενίτης και ΑΒ Βασιλόπουλος).

Οι προορισμοί και οι εναλλακτικές επιλογές.

Λόγω της αυξημένης κινητικότητας και χάρις τον μεγάλο αριθμό φοιτητών που φιλοξενεί η πόλη, λειτουργούν αρκετές καφετέριες και εστιατόρια σε κάθε γωνιά τις Πάτρας, τα οποία προσφέρουν γευστικότατο φαγητό, αντιπροσωπεύοντας κάθε φιλοσοφία (Ελληνική, Μεσογειακή, Αμερικάνικη, Διεθνής κλπ.).
Τέλος, το Νότιο Πάρκο, η Μαρίνα, οι Σκάλες «Αγίου Νικολάου», το Παλιό Λιμάνι και η Πλαζ είναι κάποια από τα στολίδια-προορισμοί που αξίζουν την επίσκεψή σας.