Tiendeo official website
  • Logo Lidl
  • Logo ΑΒ Βασιλόπουλος
  • Logo My Market
  • Logo Kotsovolos
  • Logo ΚΡΗΤΙΚΟΣ
  • Logo ZARA

Τι προσφορές μπορώ να βρω σε Λάρισα;

Βρες τις καλύτερες εκπτώσεις που προσφέρονται από τα αγαπημένα σου καταστήματα σε Λάρισα στο Tiendeo. Δες όλα φυλλάδια Lidl, ΑΒ Βασιλόπουλος, My Market και μην χάνεις τις online εκπτώσεις. Εδώ στην Tiendeo, αυτή τη στιγμή έχουμε 162 ενεργούς καταλόγους σε Λάρισα και 378 καταστήματα.

Λάρισα

Η Λάρισα είναι πόλη της Θεσσαλίας, ξεχωρίζει για την αγροτική της παραγωγή και, λόγω της γεωγραφικής της θέσης, συμβάλει θετικά στις επικοινωνίες και στις συγκοινωνίες των ενδοχώριων δραστηριοτήτων.

Ο τουρισμός και η πολιτιστική κληρονομιά

Η Λάρισα φιλοξενεί αρκετούς τουρίστες κάθε χρόνο, οι οποίοι μένουν πάντα ικανοποιημένοι με την επιλογή τους. Η πεζοδρόμηση, σύμφωνα με την πλειοψηφία των επισκεπτών, αποτελεί μία μοναδική εμπειρία, καθώς τα αξιοθέατα στην πόλη, εκτός από τη σημαντικότητα που φέρουν, είναι και πολλά σε αριθμό.

Το Α’ και το Β’ Αρχαίο θέατρο της Λάρισας, τα Βυζαντινά και τα Οθωμανικά μνημεία, το Διαχρονικό Μουσείο και το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης είναι κάποιοι από τους προορισμούς που θαυμάζονται καθημερινά. Παρ’ όλα αυτά, η ιστορική κληρονομιά του τόπου δεν περιορίζεται μόνο στους παραπάνω χώρους. Υπάρχουν πολλά μέρη που αξίζουν την επίσκεψή σας.

Η αγορά της Λάρισας

Η Λάρισα αποτελεί μία εγγυημένη επιλογή όσον αφορά τα ψώνια, καθώς χαρακτηρίζεται για την πλούσια αγορά της. Η πόλη φιλοξενεί γνωστές αλυσίδες σουπερμάρκετ, επώνυμα καταστήματα με ποικίλα Fashion Brand προϊόντα και μάλιστα σε μοναδικές τιμές.

Στο μήκος των οδών «Κύπρου» και «Παναγούλη» εκτείνονται τα περισσότερα καταστήματα του κέντρου (π.χ. INTERSPORT, Orchestra, Sneaker10 κ.α.), ενώ οι (πεζό)δρομοι «Κούμα», «Ρούσβελτ» και «Ασκληπιού» συμπληρώνουν την υπόλοιπη αγορά με μαγαζιά που στεγάζονται επί αυτών.

Τέλος, στους δρόμους «Ηπείρου», «Παπαναστασίου», «Μανδηλαρά», «Μεγ. Αλεξάνδρου» και στις κάθετες σε αυτούς οδούς, λειτουργούν επίσης δεκάδες μαγαζιά για ψώνια, καφετέριες και εστιατόρια.

Η καρδιά της αγοράς της Λάρισας χτυπάει στο κέντρο της κι αυτό διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό την γρήγορη περιήγηση. Όλα βρίσκονται σε πολύ μικρή απόσταση μεταξύ τους.

Fashion City Outlet

Το Fashion City Outlet είναι το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλίας, το οποίο εξυπηρετεί και προσφέρει στους επισκέπτες του αυτό που αναζητούν. Το Outlet περιέχει μία μεγάλη ποικιλία από καταστήματα ενδυμάτων και υποδημάτων, αξεσουάρ, ηλεκτρονικά είδη και άλλα πολλά.

Μεταξύ πολλών επώνυμων brand, θα βρει κανείς προϊόντα Tommy Hilfiger, Boss – Hugo Boss, Guess, Prince Oliver, Adidas και άλλα. Η αγορά είναι πλήρης και ανανεώνεται καθημερινά, ενώ παράλληλα οι ενεργές προσφορές δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες του εμπορικού να αποκτήσουν οτιδήποτε επιθυμούν σε ασυναγώνιστες τιμές. Η περίοδος των εκπτώσεων αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία, καθώς οι τιμές είναι ακόμα πιο χαμηλές από τις ήδη μειωμένες του Outlet.

Εκτός από τον καλύτερο προορισμό για shopping, το εμπορικό διαθέτει επίσης καταστήματα καφέ, εστίασης και ψυχαγωγίας, όπως είναι τα Mikel, τα Goody’s Burger House και ο κινηματογράφος Village Cinemas αντίστοιχα.

Η ιστοσελίδα του Fashion City Outlet περιέχει λεπτομερώς όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται. Οι εκπτώσεις, τα νέα, τα καταστήματα και οι υπόλοιπες επιλογές, βρίσκονται αναρτημένες στη σελίδα του εν λόγω κέντρου.