ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Φυλλάδια, προσφορά και εκπτώσεις

Πρόκειται να δημοσιεύσουμε προσφορές από ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Κατάλογοι Σούπερ Μάρκετ

Αυτό μπορεί να σας ενδιαφέρει σχετικά με ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ...

ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Το Carrefour είναι μια αλυσίδα σούπερ μάρκετ γαλλικής προέλευσης. Οι Carrefour κατάλογοι περιέχουν τρόφιμα, είδη ένδυσης, παιχνίδια, αθλητικά, τοπικά προϊόντα και μια σειρά άλλων. Στο Tiendeo.gr μπορείτε να βρείτε τις προσφορές από όλους τους καταλόγους Carrefour και να αποκτήσετε γρήγορη πρόσβαση στα κουπόνια Carrefour ώστε να απολαύσετε όλες τις εκπτώσεις και προσφορές.

Τα Carrefour ανήκουν σε ένα από τα επτά είδη καταστημάτων του Ομίλου Μαρινόπουλος. Κάποιες άλλες γνωστές υπεραγορές που μπορείτε να βρείτε στις περισσότερες πόλεις και σημεία προσιτά στο καταναλωτή είναι: Carrefour Express, Carrefour Μαρινόπουλος, Carrefour Planet, 5'Μαρινόπουλος και άλλες.

 

Έχοντας τη κάρτα Club Carrefour, μπορείτε να αποκτήσετε πόντους για κάθε αγορά σας σε σηματοδοτημένα προιόντα Club , να επωφεληθείτε από άμεσες εκπτώσεις, να εξαργυρώσετε τους πόντους σας και να κερδίσετε δωροεπιταγές.

Παρούσα σε περισσότερες από 33 χώρες, τα σούπερ μάρκετ Carrefour είναι η πρώτη αλυσίδα διανομής σε ευρωπαϊκό επίπεδο και η δεύτερη σε όλο τον κόσμο.

Η θέση του πρώτου καταστήματος, σε «σταυροδρόμι» εξηγεί το λογότυπο του Carrefour, και για αυτό αποτελείται από δύο βέλη με τα χρώματα της σημαίας της πατρίδας του.

Το Carrefour πάντα ενδιαφέρεται για την δημιουργία νέων σημείων πώλησης και αναζητά συνεχώς κατάλληλους χώρους.

Κατέβασε την εφαρμογή Tiendeo
Latest offers!

Ειδοποιήσεις από Tiendeo

Λάβετε τους νεότερους
ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ καταλόγους σε Η πόλη σας με email.

Check out our Privacy Policy